Maestia Online

 


OYUN HAKKINDA
En geniş içeriğe sahip yeni nesil mmorpg oyunlardan olan Maestia yüzlerce görev, yaratık, silah, item ve çok geniş dünyasıyla adından söz ettiriyor. Savaşçı, korucu, büyücü ve rahip olmak üzere dört sınıf, seksenden fazla skill (yetenek) ile bazısı tek başınıza bitirebileceğiniz bazısı ise ancak yardımlaşma ile üstesinden gelebileceğiniz görev ve yaratıklar ile Maestia 2012 yılının popüler mmo oyunlarından olmaya aday görünüyor.
KARAKTERLER
İster PvP savaşlarında yalnız savaşmayı, ister zindanda şifacı olmayı seçin, burada kesinlikle kendinize uygun bir karakter bulursunuz. Dört eşsiz karakterden birini seçin ve iki fraksiyondan biri için savaşın. Her karakterin kendine özel bir yeteneği vardır. Ayrıca, savaş meydanından canlı çıkabilmeleri için büyük bir silah stoğuna ve pek çok başka yeteneğe de sahiptirler. Maestia oyununda ilerledikçe, karakterinizi geliştirebilir ve onu yalnız bir savaşçıya veya bir grubun kahramanına dönüştürebilirsiniz. Bunların hepsi size bağlı!
Savaşçı
Öğrenmeyi seven gerçek savaşçılar savaşmaktan hiçbir zaman kaçınmaz ve kararlılıkla sonuna kadar ön cephede yerlerini alırlar. Taihus Savaşçıları bütün diyarın en iyi savaşçılarıdır. En tehlikeli görevleri üstlenir ve ok yağmuruna hiç tereddüt etmeden atılırlar. Cesaretleri kendi birliklerine moral ve ilham verir. Çelikli gövdeleri ve güçlü zırhları ile gruplarını korur ve en şiddetli saldırıları bile durdurabilirler.
Korucu
Korucular dayanıklı ve soğukkanlı olur. Geceleri hayalet gibi etrafta dolaşır, düşman mevzilerine gizlice girerek onların huzurunu bozar ve korku saçarlar. Özellikle Yotunheim’lı Korucular hızları ve ok atışı ve kısa kılıç kullanmadaki becerileriyle ünlüdürler. Birini hedef aldıkları zaman, o hedefin savaş alanını canlı terk etmesi mümkün değildir.
Rahip
Rahipler savaş alanlarının koruyucu melekleridir. Büyü konusunda da tam bir uzmandırlar. Yaralıysan veya yeteneklerini geliştirmek istiyorsan, mutlaka bir rahibe danış! Dostları onları sayar, düşmanları onlardan korkar ve onlar da düşmanlarını hiç acımadan öbür tarafa gönderir.
Büyücü
Delphi büyücüleri saygı gördükleri kadar korku da saçarlar. Buna şaşırmamak gerek, ne de olsa büyülü elementlerin gizemini çok iyi biliyorlar. Büyüleri çok güçlü ve hedefe tam isabet eden türden. Hiç kimse onların saldırılarından kaçamaz. Düşman birlikleri onların büyülü saldırıları karşısında savunmasız kalır. Hatta bir büyücü savaş alanına çıktığı zaman, düşmanlarının korkudan dizleri titremeye başlar; çünkü onun hafife alamayacaklarını bilirler.
Alaplaya tarafından yayınlanan Maestia, göz alıcı grafiklere sahip, rahat bir kullanıcı arayüzü ve karakter sınıfı başına seksenin üzerinde skill sunan, F2P piyasasını değiştirme potansiyeline sahip bir 3D MMORPG oynudur.


KAYIT OL / İNDİR




Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
İlk Yayın