Duty of Heroes

Duty of Heroes browser oyunlar kategorisinde olsa da sadece browser üzerinden değil, hem Facebook üzerinden hem de Android ve iOS tabanlı telefonlarla oynanabilen online bir strateji ve rol yapma oyunu. Orta dünyanın karanlık kapıları açılmış ve Lich King ölümsüzler ordusunu göndererek bütün dünyayı ele geçirmeye çalışmaktadır. İnsanlar ve Orklar ise Lich King’e karşı güçlerini birleştirmiş ve özgür bir dünya için O’na meydan okumuşlardır.
Duty of Heroes

Duty of Heroes oyunununda okçu (archer), savaşçı (warrior) ve büyücü (mage) olmak üzere 3 çeşit sınıf bulunuyor. Her sınıfta kadın ve erkek olmak üzere iki karakter var. Oyunda toplamda 10 karaktere sahip olabiliyorsunuz fakat savaş sırasında bunlardan sadece seçtiğiniz 5 karakteri kullanabiliyorsunuz. Karakterlerinizden birini takım lideri olarak görevlendiriyorsunuz. Oyundaki amaçlarınızdan biri bütün karakterlerinizin seviyesini yükseltmek olacak.
Duty of Heroes
Aynı zamanda sahibi olduğunuz köy ve kaleleri de geliştirerek düşman saldırılarına karşı daha güçlü bir savunmaya sahip olmalı ve daha gelişmiş binalar, ekipmanlar ve silahlar üretmelisiniz. Duty of Heroes oyununda hem tek başınıza hem de takım halinde yapabileceğiniz günlük görevler bulunuyor. Tamamladığınız görevler size altın ve diğer madenler, değişik ekipmanlar, büyüler ve madalyalar kazandırıyor.
Duty of Heroes
Kolay ama oldukça ilginç bir oynanış, PvP savaşları, keşfedilecek bir çok zindan, dünyanın her yerinden binlerce farklı oyuncuyla oynama şansı, kendi çiftliğiniz, kaleniz ve şehrinizin bulunduğu bu oyunu Türkçe olarak bilgisayarınızda, ya da akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »