Habbo Ödüllü Yarışma Düzenliyor

Oyun içerisinde dağıtılacak 15 milyondan fazla hediyenin yanı sıra Habbo, içinde eğlence cihazları ve aksesuarları olan 4000 Avro ederinde büyük ödül paketi ve daha başka ödüller de veriyor.
Helsinki, 15 Temmuz 2015 – dünya genelinde gençlere hitap eden en uzun ömürlü sanal ortam Habbo, 15. etkin hizmet yılı kutlamalarına bir dizi yarışma ve harika ödüllerle devam ediyor. En büyük ödül ise 4000 Avro değerindeki harika bir eğlence paketi.
15 Temmuz – 15 Ağustos tarihleri arasında yeni oyun içi kamerayı kullanarak fotoğraf çeken ve yaratıcı becerilerini ortaya koyan her Habbo yarışmaya katılabilecek. Bunun yanında, düzenlenecek olan 5 adet yaratıcılık yarışmasına katılan oyuncular için de değerli ödüller var; Ünlüler Koridorunda ölümsüzleşmekten sınırlı sürüm Habbo Eşyalarına kadar türlü hediyeler.
Büyük ödül paketinde bir MacBook Pro, bir iPhone 6, bir Beats kulaklık, bir Go-Pro kamera, 12 aylık Netflix ve Spotify üyeliği ve bir çift Bluetooth hoparlör olacak. Diğer kazananları ise bir Samsung Galaxy Tablet ve sınırlı sürüm Habbo ürünleri bekliyor.
“Herkesin katılımını sağlamak istedik,” diyor Habbo yaratıcısı Sulake’nin CEO’su Antti-Jussi Suominen. “Sadece en çok oynayanlar ya da oda tasarımında en iyi olanlar değil. Göze çarpan yetenekleri olanlar inanılmaz ödüller kazanacaklar, ama tıpkı Habbo’nun kendisi gibi, etkinlikler ve yarışmalar herkes için.”
Son 15 yılda Habbo, 300 milyondan fazla kayıtlı avatarla, gençler için bir numaralı sanal dünya unvanını elinde tutuyor. En son iOS ve Android uygulamalarının eklenmesiyle de oyuncuların istedikleri yerden istedikleri zaman eğlenceye dahil olmaları sağlanmış oldu.

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »