Brawl Busters Kapalı Beta

Rock Hippo Productions aksiyon yüklü multiplayer oyunu Brawl Busters’ın bugün Kapalı Beta aşamasına girdiğini duyurdu. Beta anahtarlarının ilk serisi, Kapalı Beta aşamasına kaydolup, www.BrawlBusters.com sitesine e-mail adreslerini bırakanlara gönderildi. İlk anahtarlardan birini almaya hak kazanan şanslı oyuncular rasgele belirlendi.
Brawl Busters Video İzle
Beta anahtarı alamayan fanlarınsa üzülmesine gerek yok, çünkü diğer anahtarlar da yolda. Bu yüzden, mutlaka www.BrawlBusters.com sitesine e-mail adreslerinizi bırakın.
Çeşitli web siteleri ve yayınlarla beraber yürütülecek Brawl Busters beta anahtarı promosyonları için de tetikte olun.
En heyecanlı oyuncular için özel bir bonus olarak, her Brawl Busters Kapalı Beta katılımcısı, Açık Beta ile birlikte kendilerine özel eşyalara ve avantajlara erişim sağlayacak olan “Original Buster” unvanını kazanacak.
Brawl Busters Hakkında
Online bir multiplayer aksiyon savaş oyunu olan Brawl Busters, dünyanın her yanından PC oyuncularına yepyeni bir ücretsiz oyun deneyimi yaşatıyor. Başka hiçbir oyunda olmayan yenilikçi bir oyun ve alışılmadık bir tarz sunan Brawl Busters janrı yepyeni bir düzeye taşımak üzere. Sezgisel ve öğrenmesi kolay kontroller oyuncuların tek şeye odaklanmasını sağlıyor: Birinci Sınıf Oyuncu olmak.
Brawl Busters’ta oyuncuların beş eşsiz sınıfa erişimi bulunacak: Boksör, Ateş Savaşçısı, Sarsıcı, Vurucu ve Hücumcu. Her sınıfın kendi hareketleri, güçlü ve zayıf yönleri ile kapsamlı kişiselleştirme seçenekleri olacak. 3 farklı işbirliği ve multiplayer oyun modu ve tek oyuncu için bir Misyon Sistemi ile, Brawl Busters çok sayıda oyuncuyu cezbediyor.
Brawl Busters ekibi, turnuvalara ev sahipliği yaparak, forum etkinlikleri düzenleyerek ve sosyal medya üzerinden etkileşim sağlayarak oyunculara mükemmel bir oyun topluluğu da sunuyor. Daha fazla bilgi için,www.BrawlBusters.com sitesini ziyaret edin.

Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »