Gunz 2

 


OYUN HAKKINDA
Gunz 2 dünya çapında 19 milyon oyuncu tarafından zevkle oynanan Gunz oyununun devamıdır. TPS türü mmo online oyun olan Gunz, sahip olduğu müthiş akrobatik hareketler ve yoğun mücadele içeren oynanışı ile oyunseverlerin tutkunu olduğu oyunlardan biri haline gelmişti. Oyunun devamı niteliğindeki Gunz 2 oyunculara daha fazla heyecan, aksiyon ve daha hızlı bir tempo vaad ediyor.
Gunz 2 Sinematik Video
GunZ 2, agresif bir aksiyon sunuyor. Duvarların üzerinde koşup düşmanlarına yükseklerden ölüm getirirken fizik kurallarına meydan okuyorsunuz.

Vahşi ölüm maçlarına dönüşen PvP karşılaşmaları ve arkadaşlarınızla birlikte oynanan hikaye görevleri, GunZ 2’deki eğlenceyi maksimuma çıkarıyor.
Oyunda bıçak, pala, kılıç gibi kesici aletlerin yanında pek çok ateşli silahı da kullanabiliyorsunuz. Ateşli silahlar ya da kesici aletleri arasından seçim yapabilirsiniz. GunZ 2’de klavye ve tuş kombinasyonlarını kullanarak çok farklı ve göze hoş gelen akrobatik hareketler yapabilirsiniz.
Bu hem düşman saldırılarını geçiştirmeye hem de ateş altındayken bile hızlı hareketlerle düşmanın dibinde bitip bir darbeyle düşmanı öldürmenize olanak sağlıyor. Fakat yapabileceğiniz hareketler tamamen sizin klavye kullanma beceri ve hızınıza kalmış. Eğer iyi bir el becerisine sahipseniz oyuna yeni başlamış biri olsanız bile pek çok tecrübeli oyuncuyu mat edebilirsiniz fakat oyunu oynadıkça tuş kombinasyonlarını daha seri yapabilecek tecrübeye ulaşacağınız da aşikar.


KAYIT OL / DOWNLOAD




Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »