Combat Arms

 


OYUN HAKKINDA
Combat Arms Korelilerce geliştirilen online fps (mmofps) türü ücretsiz bir savaş oyunu. Oyunda kullanabileceğiniz çok (gerçekten çok) çeşitli silahlar var. Yaklaşık 660 mb’lık kurulum dosyasını indirip bir de ücretsiz hesap açtıktan sonra gerçek oyunculara karşı savaşmanın zevkine varabilirsiniz.
Yalnız çok dikkat edilmesi gereken bir hususu sakın gözardı etmeyin yoksa 660 mb kotayı boşa harcamış olursunuz. O da şu: Oyunun Kore, Amerika ve Avrupa olmak üzere üç ayrı versiyonu var. Google’da Combat Arms şeklinde arama yaptığınızda karşınıza çıkan ilk sonuç sizi Amerika versiyonuna götürüyor. Eğer Amerika sürümünü indirirseniz oyunu oynayamaz ve şu hatayı alırsınız:
Error
You have lost connection with the server.
Plase try again in a moment. (Error code= Pi, 30022)
AŞAĞI İNİP , KAYIT OL / İNDİR BÖLÜMÜNDEN KAYIT OL BUTONUNA BASINIZ.
Siteye girdikten sonra hesap açmak için SIGN UP for FREE oyunu indirmek için ise DOWNLOAD butonuna basmalısınız. Download butonuna basınca CAE DOWNLOADER yazan yere basarsanız bilgisayarınıza 1.5 mb boyutunda ufak bir dosya iniyor. Bu dosyayı çalıştırınca oyun inmeye başlıyor. 1 mbit bağlantı hızıyla yaklaşık 2 saat 20 dakikada indirme işlemi tamamlanıyor. Oyunu ayna (mirror) sitelerden de indirebilirsiniz. Aynı yerde Mirror yazan yerin altında Gamershell.com, Gamespot.com, Gamona.de gibi oyunu download edebileceğiniz siteler bulunuyor. Bunlardan istediğinize girip oyunu indirebilirsiniz.
Aşağıda Combat Arms oyunundaki bazı silahları görüyorsunuz. Silahlar bunlarla sınırlı değil.
Bazı Makinalı Tüfekler
Bazı Keskin Nişancı Tüfekleri (Sniperlar)
Bazı Hafif Makinalılar
Bazı Tabancalar
Combat Arms’da bunların dışında ağır makineli tüfekler, el bombaları, zırhlar ve değişik araç kitleri var.
Combat Arms Minimum Sistem Gereksinimi

Gördüğünüz gibi Combat Arms oynayabilmek için çok da süper bir bilgisayarınız olmasına gerek yok. Pentium 3 işlemcili bilgisayarla bile oynanabiliyor.
İyi eğlenceler.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »