WolfTeam

 


OYUN HAKKINDA
FPS (First Person Shooter) türü online oyunlardan hoşlanıyorsanız işte size müthiş heyecanlı, çekişmeli, zevkli ve hareketli bir oyun: WolfTeam. Hem de Türkçe ve ücretsiz.
Wolfteam bir mmofps severin isteyebileceği herşeyi barındırıyor. Oyun Türkçe, silah çeşidi bol, oyun modu ve harita (map) da öyle. Rütbe sistemi, klan kurma, klanlar arası savaş gibi artık online oyunda standart haline gelmiş şeylerin haricinde Wolfteam’de bir de kurtadam faktörü var. Oyunu oldukça zevkli ve ilgi çekici kılan bir farklılık.
NEDİR BU KURTADAM MESELESİ ?
Klavyede 3 tuşuna basarak kurtadama dönüşebiliyorsunuz. Tekrar insana dönüşmek için aynı tuşa tekrar basmanız yeterli. Peki ne faydası var, diyecek olursanız; aslında insan veya kurtadam olmanın farklı avantajları ve dezavantajları var.
Kurtadam olduğunuzda çok hızlı hareket edebilmenizin yanı sıra sıçrama yeteneğinizde bir hayli artıyor. Yeterince teccrübe kazanırsanız iki düz duvar arasında bile sıçraya sıçraya ilerleyerek koridorun ucunda size ateş etmekte olan düşmanın yanına varır ve öldürücü darbeyi indirebilirsiniz. Kurtadama dönüştüğünüzde iri yarı bir hayvan olduğunuzdan güçleriniz de doğal olarak artıyor. Bir pençe darbesiyle düşmanı parçalamanız mümkün. Ayrıca kurtadama dönüştüğünüzde sizi öldürebilmeleri için epeyce mermi yemeniz lazım. Yani birkaç mermi yemekle ölmüyorsunuz. İşin eğlenceli kısmı da şu: Düşman sizi kovalarken bir köşeyi dönün ve kurtadama dönüşüp bekleyin. Düşman köşeye yaklaşınca bir anda karşısına çıkın. Düşman altına edip korkudan ölmemişse bir pençeyle işini bitirin.
Bütün bu avantajlarının yanında kurtadam olmanın dezavantajları da var. Mesela kurtadam iken silah olarak sadece pençelerinizi kullanabilirsiniz (Yeterince seviye atladığınızda değişik yetenekleri olan kurtadamlara dönüşebilirsiniz, ayrıntı aşağıda anlatılıyor). Silahınız sadece pençeniz olduğundan düşmana yeterince yakın olmalısınız ki onu öldürebilesiniz.
Seviye atladığınızda alabileceğiniz silahlar ve dönüşebileceğiniz kurtadam seçenekleri de artıyor. Silah olarak normal çatışma silahları, tabancalar ve keskin nişancı tüfeklerinden oluşan oldukça geniş bir yelpaze var. Ayrıca bomba çeşitleri de benzer fpslerde görebileceklerinizden daha fazla. Kurt seçeneklerine gelinceo da şöyle: Wolfteam’de seviyeniz yani rütbeniz yükseldikçe çeşitli yetenekleri olan yeni kurtlar açılıyor. Bazı kurtların yetenekleri şöyle:
Hayalet Kurt: Görünmez olma
Çılgın Kurt: İntihar etme
Zeki Kurt: YP emme
Buz Kurt: Buz topu atma
Deli Kurt: Deli topu atma
WOLFTEAM OYUN MODLARI
Wolfteam oyununda 7 farklı mod var.
İşgal Modu: Verilen süre içinde 5 üssü ele geçirmeye çalışıyorsunuz. Bir üsse gidip bayrağın yanında birkaç saniye kaldığınızda düşman bayrağı iner sizin bayrağınız çekilir ve üs sizin olmuş olur. Ele geçirdiğiniz üssü tekrar kaptırmamaya da çalışacaksınız. Süre bitiminde 5 üsten en fazla üssü ele geçiren takım oyunu kazanmış olur. Kurtadama dönüşmek serbesttir. Kurtadama dönüşmek demek oyun boyunca öyle kalacağınız anlamına gelmez. Klavyeden 3 tuşunu kullanarak istediğiniz zamanda ve tekrar tekrar insana veya kurtadama dönüşebilirsiniz. İşgal modunda oynayabileceğiniz 6 farklı harita (map) vardır.
Ölüm Oyunu Modu: Her düşman öldürdüğünüzde öldürme puanınız artar. Ençok öldürme puanı alan takım oyunu kazanır. 6 harita vardır. Kurtadama dönüşmek serbesttir.
Yıkım Modu: Kırmızı takımın görevi belirtilen noktaya bomba yerleştirmek ve patlatmak, mavi takımın görevi de buna engel olmaktır. Bomba patlamadan önce bir takım rakip takımın bütün üyelerini öldürürse de oyunu kazanmış sayılır. 4 farklı harita vardır. Kurtadama dönüşmek serbesttir.
Kurt İşgali Modu: Mavi takım kurtadamlardan, kırmızı takım insanlardan oluşur. Verilen süre içinde hangi takım 5 üssün hepsini veya çoğunluğunu ele geçirirse oyunu kazanır. 3 harita vardır.
EX-İşgal Modu: 5 üssün hepsini ele geçiren takım oyunu kazanır. Takımın bazı üyeleri insan bazı üyeleri kurtadam olursa daha etkili sonuç alınabilir yoksa kazanması zordur. 5 harita vardır.
Yıkım S2 Modu: Mavi takım kuradam, kırmızı takım insanlardan oluşur. Kırmızı takım belli bir süre içinde belirlenen noktaya bomba yerleştirip patlatmaya çalışırken, kurtadamlardan oluşan mavi takım buna engel olmaya çalışır. 6 harita vardır.
Uyku Modu: İlginç bir mod. Karşı takımdaki tüm oyuncuları öldüren takım kazanır. Sınırlı zamanda en çok üyesi hayatta olan takım kazanır. Hayatta kalan kişiler kendi takım arkadaşlarını uyandırabilirler. Takım arkadaşınızı uyandırmaya çalışırken vurulmamaya dikkat edin. Eğer süre sonunda iki takım da eşit sayıda üyeye sahipse oyun, denge bozulana kadar oyun devam eder. 13 harita var.
Wolfteam’in grafik görüntü kalitesi çok süper olmasa da çok da kötü sayılmaz. Ses efektleri güzel. Ayrıca kotalı internet kullanıcıları için iyi haber; Wolfteam’in kurulum dosyası sadece 410 mb. Wolfteam ücretsiz bir oyun fakat ek özellikler (değişik silahlar, yetenekler vb.) isterseniz premium üye olarak daha fazlasına sahip olabilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri
Wolfteam oynamak için öyle ahım şahım bir bilgisayara ihtiyacınız yok. Aşağıdaki özelliklere sahip olması yeterli.
İşletim Sistemi: Windows 98, XP, Vista, 7
İşlemci (CPU): 1.4 Ghz
Ram: 512 Mb
Harddisk: 470 mb
Ekran Kartı: GeForce 5700, Ati Radeon
WOLFTEAM TANITIM VİDEOSU
Oyunu indirmeden önce üye olmalısınız. Üye olmak için yukarıdaki butona tıklayıp açılacak üyelik formunu doldurun. Formu doldurup gönderdikten sonra Anasayfa’da bulunan “Hesabı aktive et” butonuna basın ve kendinize bir takma ad seçin. Oyunu indirmek için ise yine Anasayfa’da bulunan “Kurulum Dosyasını İndir”butonuna basıp karşınıza gelecek Link1, Link2, Link3, Link4 linklerinden birine tıklamanız yeterli.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »