Mythos Online

 


OYUN HAKKINDA
Mythos, Blizzarrd ve Frogster işbirliğiyle ortaya çıkarılmış online rol yapma oyunu olup kapsamlı haritaları, item randomizasyonu, arayüz perspektifi, üst düzey fantazi öğeleri bakımından Blizzard’ın meşhur Diablo serisiyle benzerlikler taşımaktadır. Oyunun en önemli özelliklerinden biri de oyun içindeki yazı ve seslendirmelerin Türkçe olmasıdır.
Mythos dünyasında ırk ve 3 sınıf bulunuyor. Önce ırkınızı sonra da bu üç sınıftan birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Her sınıf daha sonra kendi içinde üçer kola ayrılıyor. Farklı özellikteki bu kollardan birini seçip ustalaşıyorsunuz. Hangi ırkı seçerseniz seçin bu üç sınıftan birini de seçebilirsiniz. Mythos ırkları ve sınıfları şunlar:
İNSAN
İnsanlar sıra dışı diplomatik zekaları, kavrama güçleri ve yeni durumlara adaptasyon yetenekleri ile tanınıyorlar. Güçlü ve sağlıklı ve çok da disiplinli bir ırktır. Zeka, kararlılık ve sadakat önemli özellikleridir. Sağlık bonusuna sahiptirler ve diğer ırklara göre ateşe daha dayanıklıdırlar.
GREMLİNLER
Çoğu mekanizmaya fanatik bir coşku ile bağlı sıra dışı birer zanaatçıdırlar. Enerji yüklü, aktif bir ırk olan Gremlinler yaptıkları her şeyde eğlence ararlar. Güzellik idealleri, mümkün olduğunca büyük kulaklar ve gözler üzerinden değerlendirildiğinden, diğer ırklar tarafından itilip kakılırlar. Bu zeki ufaklıklar hafife alınmayacak savaşçıdırlar ve elektrik hasarlarına karşı dayanıklıdırlar.
SATYR
Satyrler, Mythos dünyasındaki en eski ırktır ve kültürleri tarih ve bilgi örülüdür. Büyüye doğal bir eğilimleri vardır. Vücutlarının alt yarısı ve boynuzlu başları bir keçiyi anımsatır fakat bu doğa tutkunu sihirbazlar son derece duyarlıdırlar ve hayata olumlu bir yaklaşımları vardır. Büyülü bir enerjiye sahiptirler ve zehirli saldırılara karşı dayanıklıdırlar.
SİKLOP
Alnının ortasında barındırdığı vahşi gözü düşmanlarının kanını dondurur. İri cüsseleri rakiplerini korkudan titretir. Göçebeler olarak durmak bilmeksizin Uld´un topraklarında dolaşırlar. Yanlarında ise derinden bağli oldukları gelenekleri ve gücün dünyadaki tüm hakimiyetin anahtarı olduğu inancı vardır. Geçmiş zamanlarda Sikloplar diğer ırklara saldırdı ve savaştı, fakat şimdi güçlerini adaleti sağlamaya adamaya başladılar. Bilhassa soğuğa karşı çok dayanıklılar ve savunmaları güçlüdür.
SINIFLAR
Piromanlar
Piromanlar ateş elementini kontrole dair çok güçlü bir yeteneğe sahiptirler. Uzaktan dövüş saldırılarında ustadırlar ve bunu kuvvetlı sihirlerle güçlendirirler. Güçlü siperler ve silahları büyülemek gibi iyi gelişmiş özellikleriyle düşmanlarıyla baş edebilirler.
Kan Hançeri
Kan usturaları onları ürkütücü birer rakip haline getiren yakın dövüş için doğuştan gelen bir yeteneğe sahiptirler. En güçlü yakın dövüş yeteneklerini aynı anda birden fazla düşmana hasar verebilmek için kullanırlar. Ölen düşmanlarından canlandırdıklar ve kan yaverlerinden kurdukları şahsi orduları Uld´un gördüğü yegane korkunç savasçılarıdır.
Teknolojist
Teknolojistler tüfeklere yönelik maharetleiryle bilinirler. El sanatına olan yatkınlıkları ile tüfeklerin etkililiklerini çoğu kez şaşırtıcı derecede geliştirirler. Teknolojist düşmanlarına karşı teknolojinin yardımı ile savaşır. Tuzak, Drone ve Bomba yapabilir, onları ateşler ve hatta çoğu zaman pusuda beklerler.
Mythos Online’da da diğer rpg oyunlarda olduğu para kazanmanızı sağlayan ticaret sistemi, meslek sistemi, PvP ve klan savaşları, pet (evcil hayvan) sahibi olma, farklı güçlük seviyesine sahip zindanlar, bol bol görev, macera ve fantazi barındırıyor.



KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »