Jade Dynasty

 


OYUN HAKKINDA
Jade Dynasty konusu Çin efsanelerine dayanan dövüş sanatları temalı bir rol yapma (rpg) oyunu. Oyun içi aktiviteler bakımından pekçok mmorpg ile ortak özellikler taşıyor fakat kaliteli sayılabilecek grafikleri, ücretsiz olarak verilen bot sistemi, evlilik sistemi ve evrim geçiren hayvanlardan oluşan pet sistemi ile beğeninizi kazanabilecek bir oyun.
Jade Dynasty’de seviyeniz 15 olana kadar değişik göreleri tamamlayıp bol bol yaratık kesiyorsunuz. 15. seviyede sizden aşağıda özellikleri verilen 7 sınıftan birini seçmeniz isteniyor.
Jadeon: Oyundaki büyücülerdir. Savunma yetenekleri sınırlıdır, yakın mesafeden alacağı etkili bir darbe işini bitirebilir fakat saldırı yetenekleri güçlü ve etkilidir.
SkySong: Buff yeteneklerine sahip olan bu sınıf bir şifa dağıtıcıdır. Düşük savunma ve kısıtlı saldırı yetenekleri olsa da party ve klan savaşlarında mutlaka olması gereken sınıftır.
Modo: Pençeden bir ele sahip olan Modoların ana saldırı silahı büyülerdir. Düşük seviyelerde yeterince kullanışlı olmasa da seviyeniz yükselince oldukça etkili bir suikastçiye dönüşürler.
Lupin: Yeni başlayanlar için ideal bir sınıf olan Lupinler yıldız şeklinde bir kılıç kullanırlar. Yüksek kritik vuruş oranları ve ağır hasar veren vuruşları vardır.
Vim: Oyundaki tank sınıfıdır. Çok güçlü savunmaları vardır.
Arden: Yay kullanan, zarif, çevik, vahşi hayvanlar üzerinde hükmetme gücüne sahip bir savaşçı.
Balo: Kaba kuvveti temsil eden, elinde geniş yüzeyli koca bir balta taşıyan savaşçı.
BOT SİSTEMİ
Diğer RPG’lerde olmayan ve bu yüzden oyuncuların illegal yollardan edindip eşitsizliğe yol açtıkları bot sistemi bu oyunda her oyuncuya ücretsiz olarak veriliyor. Gerekli görevi her tamamladığınızda Esper isimli iteme sahip oluyorsunuz. Bu görev belirli aralıklarla tekrar veriliyor. Ya da NPC’den de Esper alabiliyorsunuz. Botun çalışması için kırmızı göstergenin dolması gerekiyor. Esper aldığınızda bu gösterge hemen doluyor. Ya da yeterli yaratık keserek de göstergeyi doldurabiliyorsunuz.
PET SİSTEMİ
Jade Dynasty’nin ilginç farklılıklarından biri de evrim geçirebilen hayvanlara sahip olabilmeniz. Level 5’e geldiğinizde verilen bir görevi tamamladığınızda size iki petten biri (domuz veya yeşil yaratık) veriliyor. Petiniz belli bir ömrü var. Yani doğuyor, büyüyor, yaşlanıp ölüyorlar. Petinizin leveli 45’e geldiğinde yapacağınız bir görev sayesinde petinizi değiştirebiliyorsunuz.geldiğinde şirin bir ufaklık olan hayvan zamanla bir canavara dönüşüyor. Aşağıda bir örneğini görüyorsunuz.
Daha önce bir mmorpg oynadıysanız bilirsiniz; sadece adını bildiğiniz bir NPC’yi şehrin içinde dakikalarca ararsınız. Yeni başladıysanız size verilen tariflerden de bir şey anlamazsınız. Jade Dynasty’de böyle bir sorunla karşılaşmıyorsunuz. İstediğiniz NPC’nin yanına gitmek için açılan görev penceresinde ismini tıklamanız yeterli. Karakteriniz otomatik olarak onun yanına gidecektir.
PvP SİSTEMİ
Level 30’a geldiğinizde diğer oyuncularla PvP yapabiliyorsunuz. Bunun için CTRL tuşuna basıp rakibi işaretlemeniz yeterli. Seviyesi 30’dan düşük oyunculara saldıramazsınız. Öldürdüğüz oyuncular çoğaldıkça NPC muhafızların sizi öldürmek için gösterdiği çabalar da artıyor, her seferinde daha güçlü saldırıyorlar ve oyuncu öldürerek kazandığınız infamy puanınızı düşürmeye çalışıyorlar.
Bir de Klanlar arası PvP savaşları yapabildiğiniz alanlar var. Kazandığınız savaşlarla özel itemler ve bolca EXP sahibi oluyorsunuz.

Jade Dynasty PvP Mücadelesi Videosu


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »