Navy Field

 


OYUN HAKKINDA
Navy Field, 2. Dünya Savaşı sırasında 5 ulusun deniz kuvvetleri arasındaki donanma savaşlarını konu alan bir askeri taktik simulasyon strateji oyunudur. Alman yapımı olan Navy Field hem Almanca hem de İngilizce olarak oynanabiliyor. Navy Field ücretsizdir fakat isterseniz premium üyelik alarak avantajlardan yararlanabiliyorsunuz.
Navy Field bir simulasyon oyunu olduğundan bu türe alışık olmayan oyuncular için başlangıçta zor gelebilir çünkü simulasyon oyunlarında her şey gerçek hayatta olabilmesi daha muhtemel olasılıklar baz alınarak tasarlandığından yapacağınız her hamleyi ince düşünmenizi ve sabırlı olmanızı gerektirir.
Oyuna ufak bir fırkateyn ve bu fırkateynde görev alacak 10 kadar denizci ile limanda başlıyorsunuz. Bu denizcilerin her birine görev verirsiniz. Yeni oyuncular için hazırlanmış eğitim notları ve videoları oyun sırasında açılır. Başlangıçta sizden beklenen verilen görevleri tamamlayıp hem oyuna ısınmanız hem de seviyenizi yükseltmektir. Seviyeniz yükseldikçe yeni gemi tipleri açılır.
Navy Fielde’de denizaltı, fırkateyn, destroyer, kruvazör ve uçak gemisi çeşitlerinden istediğinize sahip olabilirsiniz. Seviyeniz yükseldikçe bu gemilerin daha farklı versiyonları, daha güçlü motorlar, silahlar, zırhlar vb. açılacaktır. Geminizi satarak daha güçlüsünü alabilir ya da silah, motor, zırh gibi donanımlarını değiştirerek modifiye edebilirsiniz.
Navy Field oyununda seviyeniz 10 olduğunda bir ülkenin donanmasına katılmanız gerekir. Almanya, İngiltere, Fransa, Japonya ve Birleşik Amerika olmak üzere 5 ülkeden birini seçersiniz. Her ülke donanmasının gemilerinin farklı olmasının yanısıra her donanmanın farklı özellikleri de vardır. Mesela İngiliz Kraliyet Donanmasındaki gemiler güçlü zırhlara ve toplara sahipken topu yeniden doldurma süresi uzundur. Amerikan Deniz Kuvvetlerinin uçak gemileri kuvvetlidir ve iyi savaş pilotları vardır fakat gemi zırhları ilk seviyelerde düşüktür. Japon donanmasının gemileri hızlıdır, güçlü silahlara sahiptir fakat yeni oyuncular için kumandası zor sayılır.
Oyunda geminizde görev alan denizcilerinizin de farklı görev alanları vardır. Motor, silahlar, gemi tamir ve bakımı, telsiz-radyo kumandası gibi farklı yerlerden sorumlu bu denizcilerden geminizin sınıfına ve büyüklüğüne bağlı olarak geminize alırsınız. Ayrıca denizcilerin seviyelerini yükselterek görevlerini daha iyi, daha hızlı yapma gibi özellikler kazanmasını sağlarsınız.
Navy Field’de fleet kurma, PvP, fleet savaşları, fleetle birlikte yapılan görevler gibi çeşitli aktiviteler de bulunuyor. Doğru tahmin ettiniz, bu oyunda fleet, klan anlamına geliyor ;)
NAVY FİELD OYUN İÇİ VİDEO
Navy Field’ı yaklaşık 500 mb boyutundaki kurulum dosyasını indirip ücretsiz oynayabilirsiniz. Oyunun İngilizce ve Almanca olmak üzere iki versiyonu bulunduğundan size uygun olanı indirdiğinize emin olun


KAYIT OL / DOWNLOAD




Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »