Alliance of Valiant Arms

 


OYUN HAKKINDA
Açılımı Alliance of Valiant Arms olan AVA, Unreal 3 motoru ile yapılmış MMOFPS türü bir taktik savaş oyunudur. Oyunculara çevrimiçi oynayabilecekleri modern savaş deneyimi sunan AVA, Avrupa Birliği (AB) ile Neo Rusya Federasyonu (NRF) arasındaki yakın gelecekteki kanlı savaşları konu alıyor. Grafikler yönünden orta, silah seçenekleri, harita ve oyun modları açısından yeterli sayılabilecek bir first person shooter.

Alliance of Valiant Arms Oyunun Bazı Özellikleri Şunlar:
Oyunun Unreal 3 motoruyla yapılması nedeniyle gerçekçi ve detaylı karakter, silah ve çevre modellemeleriyle karşılaşıyorsunuz.
Tecrübe kazandıkça yükselen rütbe ve madalya sistemi oldukça dengeli oluşturulmuş.
Mükemmel bir silah özelleştirme sistemi var. Silahlarınızı ek modifikasyonlarla daha öldürücü, daha sessiz ve daha hızlı yapabiliyorsunuz.
Birçok oyun modu var. Oyun modları şunlar:
Annihilation (İmha): Avrupalı birliklerle Neo Ruslar arasındaki karşılıklı çatışma yaptığınız klasik mod. Bir takımın bütün adamları ölene kadar oyun sürüyor ve kazanan taraf puan alıyor.
Demolition (Bomba): Counter Strike’dan tanıdığınız bomba yerleştirme modu. Bir taraf bomba yerleştirip patlatmaya çalışırken karşı taraf bunu engellemeye çalışıyor.
Escort: AB tarafı bir tankı haritanın sonuna ulaştırmaya çalışıyor NRF tarafı tank belirlenen noktaya varmadan onu imha etmeye çalışıyor.
Convoy: AB ekibi NRF tarafından korunan bir nükleer çantayı bulup etkisiz hale getirmeye çalışıyor.
Free for All (Herkes Tek): Takım yok herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda. Hayatta kalmak için her gördüğünüzü öldürün yoksa siz ölürsünüz.
Suppression (Bastırma): Sınırlı sayıda yeniden doğma (respawn) hakkınız var. Olabildiğince uzun süre hayatta kalmalısınız.
Domination (Hakimiyet): Kale benim tarzı bir mod. Bir taraf elindeki kontrol noktasını savunmaya çalışırken karşı taraf buraya saldırarak ele geçirmeye çalışıyor.
Survival: Bu da üstteki moda benziyor fakat tek bir yaşam hakkınız var. Ölürseniz diğer arkadaşlarınızda ölene kadar veya düşmanı yenene kadar beklersiniz.
Escape (Kaçış): Takımlardan biri hapishanedeki tutsakları kurtarmaya çalışıyor diğer takım da bunu engellemeye.
Oyundaki bazı silahları aşağıda görüyorsunuz.
AVA’nın güzel grafiklerinin yanında arayüz, oyundaki müzikler ve çatışma sesleri de bir o kadar güzel. Ayrıca oyunun birçok fan sitesindeki ortak görüş özellikle kent içi savaş mekanlarının yani haritaların güzel tasarlanmış olduğu yönünde.
Alliance of Valiant Arms VİDEO
A.V.A Nasıl İndirilir ve Oynanır ?
Kayıt ol butonuyla oyunun sitesine gidip önce “Free Sign Up” butonuna basıp ücretsiz kaydınızı tamamlayın sonra “Free Download” butonuyla “ijji Reactor” uygulamasını indirin. Bu uygulamayı indirip çalıştırdığınızda birçok oyun göreceksiniz. A.V.A’yı seçip onu da indirdikten sonra oyuna başlayabilirsiniz.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »