BlackShot

 


OYUN HAKKINDA
Vertigo Games tarafından geliştirilip ClickToGame tarafından Türkçeleştirilerek Türk oyuncuların beğenisine sunulan BlackShot online bir mmofps oyun olup, bol silah çeşidi, farklı oyun modları ve fazla büyük olmayan (1,2 GB) client dosyası ve düşük sistem gereksinimi ile online FPS oyun tutkunlarının yeni gözdesi olabilir.
BLACKSHOT TRAİLER İZLE ( TÜRKÇE MMOFPS OYUN )
Orta seviye grafikleri sayesinde bilgisayarınızda ekran kartı ve donma sorunu olmadan rahatlıkla oynayabileceğiniz BlackShot oyununda olaylar 2033 yılında Cloners, Mercenaries ve Gaia isimli üç grubun arasında geçiyor. Dünyada artık sınırlı miktarda bulunan doğal kaynakların hakimiyetini ele geçirmeye çalışan bu üç gruptan Cloners, yapay zeka ve insan özellikleri taşıyan klonları, Mercenaries paralı askerleri, Gaia ise elinde nükleer güçler bulunduran güçlü bir şirketi temsil ediyor.
Oyuna ilk girdiğinizde bu üç gruptan birini seçtikten sonra kendinize karakter oluşturuyorsunuz. Travis Banner, Vanessa Green, Adam Garcia ve Cathy Finn adındaki dört karakterden birini seçebilirsiniz. Travis Banner ve Vanessa Greeen hız özellikleriyle öne çıkarken, Adam Garcia ve Cathy Finn savunma özellikleriyle ön plandadır. Savaştıkça kazanacağınız BP isimli oyun paralarıyla hem karakterinize yeni yetenekler kazandırabilir hem de daha güçlü silah ve ekipmanlara alabilirsiniz.
BlackShot Türkçe bir FPS oyun olduğundan oyundaki her türlü ekipman ve silahın özelliklerini anlayarak seçiminizi buna göre yapabiliyorsunuz. Ayrıca kazandığınız oyun paralarıyla silahlarınızı modifiye ederek hem daha ölümcül bir silaha sahip olabilir hem de size özel bir silahın sahibi olabilirsiniz.
Dört farklı oyun modu bulunan BlackShot’ta partner sistemi ve klan sistemi de bulunuyor. Bu sistemler sayesinde oyundaki partnerinizin kamerasını görebiliyor, aynı zamanda partneriniz, düşmanı haritada işaretleyerek size yerini bildirebiliyor.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »