MAT Online

 


OYUN HAKKINDA
Mission Against Terror (M.A.T.) online FPS oyunlarından biri fakat MAT Online’ı diğer mmofps oyunlardan ayıran farklı özellikler var. Suba Games tarafından yayınlanan MAT Online hem metinleri hem de seslendirmeleri ile tamamen Türkçe olarak oynanabiliyor. Ayrıca oyunda tam 12 farklı mod var. Birbirinden eğlenceli bu modların içeriği aşağıda kısaca açıklandı. Diğer bir özellik de Dolby Axon teknolojisi ile ses efektlerinin sizi oyunun içinde hissettirmesi.
Mission Against Terror (M.A.T.) Fragman
MAT Online oyununda 12 farklı mod olduğunu belirtmiştik, şimdi bu modların içeriğine bakalım:
Ölüm Maçı: Her mmofps’de bulunan standart modlardan biri olan ölüm modunda (Deathmatch) herkes kendi için savaşıyor. Gördüğünüz herkesi vurabilirsiniz çünkü herkes düşmanınız. Belirlenen zaman içinde en fazla düşman öldüren oyunun galibi oluyor.
Takım Maçları: Oyuncular iki takıma ayrılıyor ve karşılıklı savaşıyorlar. Süre sonunda hangi takımın öldürdüğü düşman sayısı çoksa o takım savaşın galibi oluyor.
Melez Modu: 7 kişiden oluşan grubunuzla melez adındaki yaratıklarla savaşıyorsunuz. Önce kolaydan başlıyor sonra giderek daha güçlü melezler, bosslar ve en son levelde Dev adı verilen yaratıkla karşılaşıyorsunuz. Kazanırsanız değerli eşyaların sahibi oluyorsunuz.
Yapay Zeka Modu: 8 kişiden oluşan bir takım oluşturup robotlara karşı savaşıyorsunuz. Bu modda robotlardan düşen parçaları kullanarak daha gelişmiş silahlar üretebiliyorsunuz.
Terminatör Modu: Bu modda terminatör denilen robotlardan birisiniz ve mumyalarla dolu bir mekanı temizlemekle görevlisiniz. Mumyaların süper hız, süper güç, vampirizm gibi ilginç güçleri var.
Mumya Modu: Oyun başlamadan 15 saniye önce bir bulut geliyor ve rastgele bazılarınız mumyaya dönüşüyor. Mumya olanlar, olmayanları da mumyaya dönüştürmek için çalışırken, hala insan olanlar kaçmaya ve mumyaları öldürmeye çalışıyor.
Hayalet Modu: Kırmızı takım harita üzerinde gösterilen bölgeyi bombalamaya çalışırken mavi takım bombayı imha etmeye ya da kırmızı takım üyelerini öldürmeye çalışıyor. Ölen bir daha dirilemez fakat kırmızı takımın görünmemezlik özelliği var.
Ejder İmparator Modu: 3 kişilik takımınızla Zhor denilen yaratığı öldürmeye çalışıyorsunuz ki adı üstünde Zhor’u öldürmek gerçekten zor! Mücadele 20 turdan oluşuyor, 20 tur içinde Zhor’u öldürmüş olmanız gerekiyor. Ejder İmparator Hazine Paketi sizin ödülünüz olacak.
Ödül Modu: Nadir Toprağı korumak için teröristlerle savaşıyorsunuz. Yedi kişiden oluşan grubunuzla teröristlere karşı mücadele ediyorsunuz. Bu modda galibiyetin ödülü Nadir Toprak eşyası.
Tank Savaşları: Bu modda savaş tanklar arasında gerçekleşiyor. Tankınızla diğer tankları vurup bölgesini ele geçirmeniz gerekiyor. En fazla bölgeyi ele geçiren takım savaşın galibi oluyor.
Bayrak Kapma: Harita üzerindeki üsleri ele geçirip bayrağınızı dikmeniz gerekiyor. Süre sonunda hangi takım daha fazla üs ele geçirmişse savaşın galibi oluyor.
Bomba Modu: Takımlar kırmızı ve mavi olarak ikiye ayrılmış durumda. Bu modda eğer ölürseniz tur bitimine kadar canlanamıyorsunuz. Görev ise basit; kırmızı takım verilen hedefi bombayla yok edecek, mavi takım bombayı veya kırmızı takım üyelerini yok etmeye çalışacak.
Oyunda gerçeğiyle birebir aynı onlarca silah var. Bunlardan birkaçını aşağıda görüyorsunuz. Silah seçimi yapmadan önce hangi silahın ne gibi özelliklere sahip olduğunu Türkçe olarak okuyabiliyorsunuz.
Türkçe ve ücretsiz olarak oynayabileceğiniz MAT Online yaklaşık 1.5 Gb’lık bir kurulum dosyasına sahip. Ayrıca oyunun sunucuları Türkiye’de bulunduğundan kesintisiz olarak oyunu oynayabilirsiniz.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »