DC Universe Online

 


OYUN HAKKINDA
Batman, Süpermen, Hulk, Wonder Women, Kedi Kadın, Joker ve çizgi romanlardan tanıdığımız daha yüzlerce Comics karakterinin bulunduğu DC Universe Online, Sony Online Entertainment (SOE) tarafından geliştirilmiş bir mmorpg oyun olup PC ve PS3 için de versiyonları bulunuyor ve 2011’den itibaren ücretsiz olarak online mmo severlerin beğenisine sunuluyor. Oyunun clientinin yaklaşık 17 Gb boyutunda olması kotalı internet kullanıcılarının canını sıkabilir fakat kurulum dosyasını bir kez indirmeyi göze alırsanız DC Universe size sınırsız eğlence vaat ediyor.
DC UNİVERSE VİDEOSU
Oyuna kayıt olup kurulum dosyasını indirerek gerekli güncellemeleri yaptıktan sonra oyuna başlamadan önce sunucu seçmeniz gerekiyor. Avrupa (EU) ve Amerika (US) olmak üzere 2 ana sunucunun yer aldığı DC Universe Online’da PvE ve PvP olmak üzere 2 alt sunucu bulunuyor.
Supermen’den Batman’a, Cat Women’dan Joker‘e bir çok süper kahraman ve kötü karakterin yer aldığı DC Universe Online’da karakterleri standart görünüm ve yetenekleriyle kullanmak zorunda değilsiniz.
Çok gelişmiş karakter yapılandırması bulunan oyunda, saç stilinden ayakkabı modeline kadar bir çok detayın özelleştirilebildiği oyunda karakterinizin özel güçlerini ve yeteneklerini de siz belirliyorsunuz. Örneğin Superman’ı binalara tırmanabilen bir silahşöre dönüştürebilir veya Joker’e pelerin takıp göklerde uçurabilirsiniz.
DC Univers Online’da ateş, buz, büyü, zihin ve ışık gücü gibi özel güçlerle rakiplerinize saldırabilir, dondurabilir veya zehirleyebilirken; tek ve çift silahları, yay, tüfek, yumruk gibi yardımcı özellikleri de düşmanlarınıza karşı kullanabilirsiniz.
Aşağıdaki bağlantıdan oyunun web sayfasına gidip üye kayıt formunu doldurup Hesap Oluştur butonuna tıklayın. Sonra oyunu indirip eğlence ve maceranın tadını çıkarın.

DC Universe Minimum Sistem Gereksinimi
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: P4 3.0 GHz veya AMD karşılığı
RAM: 1 GB
Ekran Kartı: NVIDIA 7800 ya da ATI 1950 veya üstü
HDD: 30 GB boş alan
Önerilen Sistem Gereksinimi:
İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/Windows 7
İşlemci: 3.0 GHZ CPU Dual Core
RAM: 2 GB
Ekran Kartı: NVIDIA 8800GTX veya ATI 3800 serisi veya üzeri
HDD: 30 GB boş alan


KAYIT OL / DOWNLOAD




Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »