Tauri World

 


OYUN HAKKINDA
Tauri World browser üzerinden oynanan gerçek zamanlı bir strateji oyunu (RTS) olup 3 farklı gezegendeki sekizer koloni arasındaki hükümranlık mücadelesini konu alan benzersiz bir oyun. İlgi çekici bir dünya sunan Tauri’de istediğiniz gezegende oyuna başladıktan sonra bir adaya yerleşiyorsunuz. Odun, metal, kristal ve enerjiden oluşan dört hammaddeyi olabildiğince çok üretmelisiniz.
Bu hammaddeler sayesinde binalar, silah sistemleri, kara, hava ve deniz güçleri, teknoloji üreten üniversiteler gibi yirmiden fazla bina ve yirmi beşten fazla savunma ve saldırı birimi üretebiliyorsunuz.
İlk amacınız yerleştiğiniz adayı yeterince gelişmiş bir ülke haline getirmektir. Daha sonra ise çevrenizdeki adaları ele geçirmek ya da onları sömürgeniz haline getirip yer altı, yer üstü kaynakları ve her türlü teknolojisini sömürüp daha zengin, daha güçlü ve daha geniş topraklara sahip bir ülke haline gelmektir.
TAURİ WORLD TANITIM VİDEOSU İZLE
Bunun için elinizdeki imkanlara göre strateji üretmeli, haddinizi aşacak saldırılarda bulunursanız elinizdekileri de kaybedebileceğinizin bilincinde olmalısınız.
Kahramanlar ve bonuslar oyunu kolaylaştırmaktadır. Bonuslar ve bazı kahramanlar sayesinde, birimleri ve teknolojileri hızlı, ucuz ve verimli bir biçimde üretebilirsiniz.
Tauri dünyasında gelişmizi sağlayan odun, metal, kristal ve enerji olmak üzere 4 temel hammade vardır. Bu hammadleri adanıza kuracağınız fabrikalar sayesinde adadaki orman ve maden yataklarından toplayabilirsiniz. Sawmill odun üretir, Ironworks metal üretir, Kristal madeni kristal çıkarır, Rüzgar değirmeni enerji üretir.
Adanızı geliştirip çeşitli binalarınızı kurdukça yeni yeni teknolojilere sahip olacak ve birbirinden ilginç çok çeşitli savunma ve saldırı silahları üretebileceksiniz. Üstteki ve alttaki resimde bazı ve kara ve hava araçlarını görüyorsunuz. Bunun için özellikle üniversitelerinizi kurmanız önemli.
Tauri World browser üzerinden oynansa da tüm birimler hareketli yani tümüyle işleyen makinelere, hareket eden kara, hava ve deniz taşıtları ve canlı çarpışmalara şahit olacaksınız.


KAYIT OL / DOWNLOAD




Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »