Rappelz

 


OYUN HAKKINDA
Rappelz neredeyse aylık ödeme gerektiren mmo oyunlar kadar kaliteli bir oyun. Bunu 1,5 Gb tutan kurulum dosyasından da anlamak mümkün zaten. Deva, Gaia ve Asura adlı üç farklı ırk ve 15 farklı karakterden oluşan Rappelz, 2006’dan beri Epic adı verilen güncelleme paketleriyle içeriği sürekli genişleyen ve kullanıcı sayısı hızla artan bir devasa online oyun.
Klanlar arası savaşlar, oyun içi açık artırma, binek hayvanı edinebilme gibi özelliklere ek olarak orklardan perilere, kutsal güçlere sahip meleklerden, ejderhalara, aslan ve kaplandan dinazorlara kadar pekçok yaratığı evcilleştirip binek ve saldırı amaçlı kullanabiliyorsunuz.
Rappelz’de yapmanız gereken ilk seçim, karakterinizin bağlı olduğu bir ırk. Eğer sadece görünüşü hoşunuza gitti diye bir seçim yapmak istemiyorsanız bu ırkların temel özelliklerini ve farklılıklarını bilmeniz iyi olacaktır. Su ve toprak temelli yetenekler kullanan Deva ırkının güçleri daha çok savunmaya dayalı olup iyileştirme güçleri var ve koruma büyülerinde ustalar.
Asura ırkı rüzgar ve ateşin efendileri. Sağlık ve savunmaları düşük olsa da yüksek saldırı gücü ve karşı saldırılardan kaçınma güçleriyle bu açığı kapatıyorlar. Gaia ise üç ırk arasında en dengelisi olup doğa büyülerinin yanı sıra yakın dövüş üzerine odaklanıyor ve dört elemente birden hükmedebiliyorlar.
Oyuna başladığınızda 10’uncu seviyeye gelene kadar herhangi bir sınıfa ait olmayacaksınız. 10. seviyeye geldiğinizde ise savaşcı, büyücü veya her ne olmak istiyorsanız ona göre bir seçim yapıyorsunuz. Seviyeniz yükseldikçe karakterinizle alakalı daha detaylı seçimler de yapmanız gerekecek.
Rappelz, mmoprg severlerin bir oyundan beklediği herşeyi ücretsiz olarak sunuyor. Oyunu oynamak için aşağıda verilen siteye girerek üye olup kendinize bir hesap açmak ve kurulum dosyasını indirmek gerekiyor. Oyundaki yüksek seviye grafikler nedeniyle indireceğiniz kurulum dosyasının boyutu yaklaşık 1,5 Gb.  Rappelz yüksek görsel özellikleri ve etkileyici müzikleriyle oynanabilecek en güzel ücretsiz devasa oyunlardan biri. Rappelz’in Türkçe olduğunu da hatırlatalım.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »