Warface

 


OYUN HAKKINDA
Cryengine motoru kullanılarak hazırlanmış Warface, Crysis ve FarCry gibi oyunların da yapımcısı Crytek firmasının ücretsiz ve Türkçe dil seçeneğine sahip mmofps oyunudur. Düşük konfigürasyona sahip bilgisayarlarla da oynanabilen Warface, eğer iyi bir bilgisayarınız varsa mükemmel derecedeki görsel grafikleriyle sizi adeta savaşın içinde hissetmenizi sağlıyor.
Warface Resmi Oyun Fragmanı (Türkçe)
Warface oyununda piyade, sniper, mühendis ve sağlık görevlisi olmak üzere dört değişik karakter bulunuyor. Her karakterin kullanabileceği silah ve ekipmanlar farklılık gösteriyor. Mesela piyadeler m16 gibi otomatik tüfekler kullanırken, sağlık görevlileri pompalı tüfek, mühendisler yarı otomatik tüfek, sniperlar ise keskin nişancı tüfeği kullanıyor.
16 kişiye kadar oyuncu desteği olan oyunda 6 farklı oyun modu ve 5 farklı Pve modu bulunuyor. warface oyununda takım arkadaşlarının bir yere tırmanabilmesine ya da düşen bir arkadaşının ayağa kalkmasına yardım etme gibi özelliklerin yanında kayarak saldırma ya da savunma, engellerin üzerinden atlama, beraber yüksek bir yere tırmanma gibi yetenekler de bulunuyor.
Warface, diğer fps oyunlardan alışık olduğumuz oyun modlarının yanı sıra farklı Pve modlarına da sahip. Oyunda oynayabileceğiniz modlar şöyle:
Takım Maçı: İki gruba ayrılan oyuncular süre bitimine kadar çarpışıyorlar. Süre bitiminde en çok düşman öldüren takım oyunun galibi oluyor.
Herkes Tek: Her oyuncu sadece kendi hayatından sorumlu. Süre bitimine kadar en fazla düşman öldüren oyuncu oyunu kazanır.
Sabotaj: Takımlardan biri düşman bölgesindeki noktalardan birine bomba yerleştirip bölgeyi imha etmeye çalışırken rakip takım da düşmanın bomba yerleştirmesini önlemeye çalışıyor.
Baskın: Bu modda savaş alanı üzerinde çeşitli mevziler bulunuyor. 3 mevziye sahip olup bayrağını diken taraf oyunun galibi olur.
Yıkım: Takımların, düşman mevzilerine üç hava saldırısı gerçekleştirmeleri durumunda galip gelecekleri moddur. Hava saldırısı yapabilmek için, askerlerin haritanın ortasında bulunan komuta üssünü elinde tutması gerekiyor.
Savaş Başlığı: Takımlardan biri düşman takımın elinde bulunan savaş başlığını ele geçirmeye çalışırken, savunmadaki takım bunu önlemeye çalışıyor.
Oyunda bu modlara ilave olarak 4 farklı Pve modu bulunuyor.
Warface, oyun içi özelleştirmeler sayesinde oyuncuya savaş anında tüfeğine bombaatar, dürbün, susturucu takma gibi olanaklar sağlıyor. Cryengine oyun motorunun kullanıldığı oyun, oyunseverlere dinamik ve kaliteli grafiklerin yanı sıra etkileyici ses efektleri de vaad ediyor.
Warface Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci (CPU): İntel veya AMD 2.0 ghz (çift çekirdekli olması yeterli)
Hafıza (RAM): 1.5 Gb
Ekran Kartı (GPU): Geforce 8600 GT veya Ati x1950 (256 mb)
Sabit Disk (Boş alan): 6 Gb
İşletim Sistemi: Windows XP, Vista, 7


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »