Neverwinter

 


OYUN HAKKINDA
Perfect World ve Cryptic ürünü olan aksiyon dolu mmorpg oyunu Neverwinter, daha açık beta testleri aşamasında bile Türk oyunculardan büyük ilgi görmüştü. Dünya üzerinde 2 milyon oyuncuya ulaşan, Avrupa ve ABD’de en çok oynanan online mmo oyunlarından biri haline gelen Neverwinter artık Türkçe olarak Türk oyunseverlere sunulmuş durumda.
Neverwinter Sinematik Tanıtım Videosu
Oyunda çok büyük bir volkanik patlamayla küller altında kalan Neverwinter şehrini ele geçirmeye çalışan karanlık güçlere karşı mücadele ediyorsunuz
Neverwinter Tanıtım Videosu
Hızlı ve aksiyon dolu bir atmosfere sahip oyunda Elf, Half-Elf, Dwarf, Tiefling, Human, Drow olmak üzere 6 çeşit ırk ve Fighter, Rogue, Wizard, Cleric olmak üzere 4 çeşit sınıf bulunuyor.
Aynı zamanda içerik oluşturma aracı Foundry ile kendi görevlerinizi ve senaryolarınızı oluşturabiliyor ve bu görev ve hikayeleri Neverwinter dünyasına entegre edip diğer kullanıcılara sunabiliyorsunuz.
Neverwinter’da karakter oluşturma aşaması son derece detaylı hazırlanmış. Karakterinizin saç, göz, ağız gibi fiziksel görünümünü etkileyen kısımlarında istediğiniz değişiklikleri yapabildiğiniz gibi aynı zamanda ona bir özgeçmiş de yazabiliyorsunuz. Karakterinizin ırkını, sınıfını ve taptığı tanrıyı bir kez oluşturduktan sonra bir daha değiştiremiyorsunuz fakat tipini ve özgeçmişini makul bir ücret karşılığında değiştirebiliyorsunuz.
PvP sistemi, destansı zindanlara sahip olması, kendi senaryonuzu oluşturmanıza imkan sağlayan Foundry sistemi, etkileyici grafikleri ve müzikleri ve Türkçe olması ile Neverwinter övgüyü hak ediyor. Oyun 3,7 Gb’lık bir kurulum dosyasına sahip. Aşağıdaki bağlantıdan oyunun üyelik ve download sayfasına ulaşabilirsiniz.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »