Prime World

 


OYUN HAKKINDA
Aksiyon ile gerçek zamanlı stratejiyi bir arada sunan MOBA (Multiplayer online battle arena) türü oyunlar, tüm dünyada olduğu gibi Türk oyunseverler arasında da hızla popüler olmaya devam ediyor. Strateji oyunlarında gördüğümüz bina inşa etme, odun toplama ve maden çıkarma gibi faaliyetler ile rpg oyunlarındaki karakter seçip yaratık kesme, pvp, klan savaşları, skill ve item gibi unsurları MOBA oyunlarda bulabiliyorsunuz. Prime World işte bu oyun türünün son örneklerinden biri ve kuşkusuz birçok oyunsevere göre en iyi örneklerinden.
PRİME WORLD RESMİ FRAGMANI
Türkçe içerikle bu sene açılışı yapılan Prime World hem bilgisayarınız üzerinden hem de tablet veya telefonunuzdan oynayabiliyorsunuz. Prime World, macera ve strateji oyunlarına yeni bir boyut kazandırarak; oyunculara karakterlerini sadece savaş alanında geliştirme imkanı değil, aynı zamanda kendilerine ait kalede savaşta kullanılacak olan ölümcül yetenek kombinasyonlarını seçme ve mükemmelleştirme imkanı da tanıyor. Böylece her oyuncu kendi oyun tarzına uygun benzersiz bir karakter oluşturabiliyor.
Prime World, Dok İmparatorluğu ile Adornia Krallığı arasında, Prime isimli doğal bir enerji kaynağı için yapılan savaşların dünyasıdır. Savaş meydanında düşmanla daha başarılı mücadele eden taraf, daha fazla kaynağın da sahibi olur. Prime World topraklarında, kaynaklar için yapılan savaş asla bitmez. Savaşta oyuncular, askerlerin vurucu gücünü oluşturan kendi kahramanlarını kontrol eder.
Grafik ve seslendirme kalitesi çok üst düzeyde olan oyun aynı zamanda Facebook ile de tam uyumlu hale getirilmiş. Oyuna Facebook üzerinden girip hemen oynamaya başlayabiliyorsunuz. Bu aynı zamanda Facebook arkadaş listenizde olupta Prime World oynayan arkadaşlarınızı görebilmenizi ve onlarla koordineli bir şekilde oyunu oynamanıza olanak sağlıyor.
Prime World hem bir RTS (real time strateji) oyunu ki bu sayede kale kuruyor, binalar inşa ediyor, odun ve maden gibi kaynaklarınızı çoğaltmaya ve şehrinizin nüfusunu artırmaya çalışıyorsunuz fakat şunu da belirtelim oyunda tek bir karakteri kontrol ediyor ve onu geliştirip yeteneklerini artırıyorsunuz. Oyunda çok çeşitli itemler ve skiller mevcut.
Hem de bir RPG oyunu yani onlarca karakter arasından birini seçiyor ve onu iyi bir savaşçıya dönüştürmek için çeşitli yetenekler kazandırmaya çalışıyorsunuz.
Göz alıcı ışıltılı grafikleri ve birbirinin benzeri olmayan yüksek kaliteli seslendirmeleriyle Prime World oyunu, ücretsiz olmasının yanısıra Türkçe olmasıyla da övgüyü hak eden bir aksiyon ve strateji oyunu.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »