War Thunder

 


OYUN HAKKINDA
2. Dünya Savaşı yıllarını konu alan online uçak simülasyon oyunu olan War Thunder, gelişmiş grafiklere sahip olmasının yanı sıra, savaş yıllarında gerçekten üretilip kullanılmış onlarca savaş uçağını kullanma olanağı sunuyor. Hem avcı hem de bombardıman uçaklarını kullanabildiğiniz oyunda sadece düşman uçaklarına karşı değil, kara ve denizdeki tank ve savaş gemilerine karşı da mücadele ediyorsunuz.
War Thunder Resmi Tanıtım Videosu
Japon, İtalyan, Alman , İngiliz, Amerikan ve Sovyet uçaklarının bulunduğu War Thunder oyununda 9 farklı sınıfta 100’ün üzerinde savaş uçağı bulunuyor. Oyunu oynadıkça kazandığınız puanları uçağınızı modifiye ederek saldırı veya savunma amaçlı özelleştirebiliyorsunuz.
War Thunder simulasyon oyunu olduğundan oyundaki her şeyin birebir gerçeğiyle aynı olmasına özen gösterilmiş. Mesela bir makineli tüfek mermisiyle bile eğer doğru yere isabet ettirebilirseniz düşman uçağına çok ciddi hasarlar verebilirsiniz.
War Thunder oyununda isterseniz direkt oyuna girip savaşa katılabilir ya da verilen görevleri tamamlayarak da hızlı şekilde seviyenizi üst basamaklara çıkarabilirsiniz.
PvP mücadeleleriyle olduğu kadar PvE özellikleriyle de öne çıkan War Thunder’da tek kişilik görevlerin yanısıra geniş çaplı ilerlemeli görevlere katılmanız da mümkün.
Multiplayer online uçak simülasyonu War Thunder, kaliteli grafikleri ve zevkli yapısıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Oyunu hemen oynamak için aşağıdaki linkten kayıt olup oyunu indirmeniz yeterli.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »