Skill: Special Force 2

 


OYUN HAKKINDA
Skill: Special Force 2, Gameforce’un Unreal Engine oyun motoruyla yaptığı mükemmel grafiklere ve etkileyici ses efektlerine sahip MMOFPS türü online oyun. Benzeri ancak dvd ile satılan oyunlarda görülebilen grafikleri ile online oyunseverleri cezbeden bu ücretsiz oyun, artık Türkçe dil seçeneğine de sahip.
Skill: Special Force 2 Tanıtım Videosu
Call of Duty tarzında oyunlardan hoşlanıyorsanız, etkileyici grafikleri ve sesleri ile Skill: Special Force 2 ücretsiz online FPS oyunları içinde şu an Asya kıtasında en çok tercih edilen oyunlardan olmayı başarmış durumda.
16 kişinin aynı anda çarpışabildiği pekçok haritaya sahip oyunda diğer oyunlardan aşina olduğumuz pek çok silah ve ekipmanın yanı sıra daha önce görmediğiniz silahlar ve oyun modları da bulunuyor
Skill: Special Force 2 Oyun Modları Şunlar
Glass: Bu ilginç modda oyuncular cam bir platform üzerinde savaşıyorlar. Sadece tabanca kullanılabilen bu modda camları kırarak düşmanınızı aşağı düşürmeye çalışıyorsunuz.
Blasting: Bomba yerleştirme olarak bilinen mod olup takımlardan biri belirlenen noktalara bomba yerleştirip havaya uçurmaya çalışırken diğer takım da bunu engellemeye ya da bombayı imha etmeye çalışıyor.
Seizure : Takımlardan biri haberleşme üssüne sızıp gizli bilgileri çalmaya çalışıyor, diğer takım ise bu bilgileri korumakla görevli.
Single : Herkesin tek başına savaşıyor ve olabildiğince az ölüp olabildiğince çok rakip öldürmeye çalışıyorsunuz.
Team Deathmatch: Bu da single modunun takım halinde olanı. Süre bitene kadar en fazla düşman öldüren takım mücadeleyi kazanmış oluyor.
Mmofps oyunlardan hoşlanıyorsanız etkileyici grafikleri, sesleri, hızlı oyun temposu ve Türkçe dil seçeneği ile önce çıkan Skill: Special Force 2 denenmesi gereken oyunların başında geliyor.
Aşağıdaki banner sizi oyunun kayıt sayfasına götürecektir.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »