War Rock

 


OYUN HAKKINDA
War Rock, son model silahların yanısıra tank, uçak, helikopter hatta motosiklet kullanabildiğiniz, mayın döşeyebildiğiniz, uçaksavar kullanabildiğiniz ve yeni eklenen zombi moduyla heyecanlı vakitler geçireceğiniz, 45 farklı harita ve 50’den fazla silah barındıran ücretsiz bir FPS oyunu.

War Rock ücretsiz olarak oynayabileceğiniz çok oyunculu (multiplayer), internet üzerinden gerçek insanlara karşı mücadele edeceğiniz online savaş oyunudur. Yapıcısı da Knight Online’ın yapımcısı K2 Network’tür. Oyunun resmi sitesine girip bedava olarak hesap açtıktan sonra oyunu indiriyorsunuz ve karşı takım oyuncularını öldürmek için savaş meydanına atılıyorsunuz.
Oyunu oynayıp başarı kazandıkça level atlayıp para kazanıyorsunuz. Bu paralar sayesinde kendinize daha güçlü silahlar alabiliyorsunuz. Diğer birçok online oyunda olduğu gibi War Rock’ta da klan oluşturabilir ve turnuvalara katılabilirsiniz.
Seçebileceğiniz silahlar oldukça çeşitli ama kullanabileceğiniz sadece hafif silahlar değil. War Rock oyununu benzer fps oyunlardan ayıran en önemli farklı her türlü motorlu taşıtı kullanabilmeniz. War Rock’ta uçak ve helikopter uçurabilir, tank veya diğer zırhlıları kullanabilir, uçak ve helikopterlere karşı stinger füzesi veya uçaksavar kullanabilir ya da tankları imha etmek için rpg roketatar kullanabilir veya istediğiniz yerlere mayın döşeyebilirsiniz. Tabii sniper olup keskin nişancı tüfeklerini de kullanabilirsiniz.
Oyunda klan oluşturabilir ya da bir klana üye olabilirsiniz. Değişik zamanlarda düzenlenen klan turnuvalarında klanınız dereceye girerse güzel ödüller kazanabiliyorsunuz.
Oyunda 5 çeşit asker sınıfı var. Her sınıfın farklı silahları ve kabiliyetleri var. İstediğiniz zaman istediğiniz sınıfa geçmek serbest. Hatta aynı oyunda bile bir roundda öldüğünüz zaman ikinci rounda girerken sınıfınızı değiştirebilirsiniz. Sınıflar ve özellikleri şunlar:
Heavy Trooper : Heavy Trooper düşman araçlarını yok etme rolünde çok etkili bir sınıftır. Roket atarları, anti-tank mayınları ve minigunları ile uzak mesafeden düşmanın yer, hava ve kara araçlarını yok edebilirler.
Standard Silah Paketi: Colt .45, Panzerfaust, TMA-1A landmine
Engineer : Engineer (mühendis) araç ekiplerine destek görevi görür ve tüm araçları onarabilme özelliğine sahiptir. Genelde P90 ve G36C gibi tam otomatik ve seri ateş eden silahları tercih ederler.
Standard Silah Paketi: Colt .45, MP5, Spanner
Medic : Medicler savaş alanında yaralıları iyileştiren ilkyardım görevlileridir. İlkyardım çantaları ile canları azalmıs oyuncuları iyileştirebilirler. UZI ve MP5 gibi hafif ve seri ateş eden tam/yarı otomatik silahları kullanmayı tercih ederler.
Standard Silah Paketi: Colt .45, MP5, Med Kit
Assault : Ana saldırı askerleridirler. Savaş alanında en önden giden askeri bölük olarak AK-47, el tabancaları, el bombaları gibi bir çok değişik silahı kullanabilirler.
Standard Silah Paketi: Colt .45, K2, K400 frag grenade
Sniper : Sniperlar savaş alanında uzaktan keskin nişan özelliğine sahiplerdir ve düşman askerlerini çok uzak mesafelerden öldürebilirler. Sniperlar genellikle kendi başlarına bulunduklarından PSG-1 ve AWM gibi uzun namlulu keskin nişan tüfekleri kullanmayi tercih ederler.
Standard Silah Paketi:
 Colt .45, M24 Sniper Rifle, K400 frag grenade
Aklınıza peki uçak, tank, motosiklet, helikopter gibi motorlu araçları kim kullanıyor sorusu gelebilir. Hangi sınıfı seçerseniz seçin bütün araçları kullanabilirsiniz, yani cevap: hepsi.
WarRock size klasik silahlı çatışmaların yanısıra tank, uçak ve helikopterlerle savaşa girebilmenize olanak sağlayan nadir ücretsiz oyunlardan biri.


KAYIT OL / İNDİR
  


Benzer Konular
Sonraki
« Sonraki Konu
Önceki Konu
Önceki Konu »